domingo, 29 de septiembre de 2013

G.F.I. Villa de siete aguas

Last August,the 17th,took place the 34th edition of the G.F.I. villa de Siete Aguas.The lenght of the race is 15k and goes along a sequence of hills some of them with an uneveness of 7,5%.
On this ocassion the spanish and european champion,Chema Martinez, took part in the race,he finished second witth a time of 48:52.
The winner, the morocccian Quais Zitane,crossed the finishing line with a time of 47:28.
Nine members of the club made it to the race, wearing the brand new club's T-shirt,and doing these times:

lunes, 9 de septiembre de 2013

Gran Fons Internacional Vila de Setaigües

El passat dissabte 17 d'agost es va celebrar la XXXIV edició del GFI Vila de Setaigües. El circuit és de 15 Km i es una seqüència de costeres que, alguna de les quals supera el 7,5% de pendent ascendent.

En aquesta ocasió comptavem amb la participació de Chema Martínez, que va arribar a meta en segona posició amb un temps de 48:52. El vencedor de la prova va ser el corredor marroquí Quais Zitane amb un crono de 47:28.

Cal assenyalar com a anècdota que el club va estrenar la nova samarreta en aquesta cursa.

El nostre club va estar representat per 9 corredors que feren uns temps de:

Gran Fondo Internacional Villa de Siete Aguas

El pasado sábado 17 de agosto se celebró la XXXIV edición del GFI Villa de Siete Aguas. El circuito es de 15 Km y es una secuencia de cuestas que, alguna de ellas, supera el 7,5% de pendiente ascendente.

En esta ocasión contábamos con la participación de Chema Martínez, que llegó a meta en segunda posición con un tiempo de 48:52. El vencedor de la prueba fue el corredor marroquí Quais Zitane, con un crono de 47:28.

Cabe destacar como anécdota, que el club estrenó la nueva camiseta en esta carrera.