lunes, 10 de marzo de 2014

Marató de Sevilla 2014

Tot corredor popular se sentiria orgullós, si alguna volta en la seua vida completés una Marató. Què es podria desitjar més? Potser que algú siga agosarat i faça una ultramarató com ara la Botamarges, però en són ben pocs.

El passat 23 de febrer, 12 amics del club ho aconseguiren a Sevilla, la més plana però no per això no deixa de ser dura. L'oratge va ser bo per a la data, inclús va fer una poca calor. A més, millor ara que no a l'agost.

Els més de 9.000 corredors que hi participaren, van gaudir d'un circuit que recorria els llocs més emblemàtics de la capital hispalense. La Giralda o la Torre del Oro per citar-ne uns pocs.

Els guanyadors de l'event van ser, tant en les categories masculines com femenines, de nacionalitat kenyata. Què extrany! Kosmos Quiplimo va batre el record de marató 2.08.33. La guanyadora fou Pamela Rotich amb un crono de 2.35.43

Volem donar l'enhorabona a tots els membres del club que hi van participar. Tots, independentment del registre obtés, mereixen tot el nostre apreci