lunes, 17 de marzo de 2014

XXV Volta a Peu a Xàbia (9/03/2014)

Ja ha començat una nova edició - ja en van 18 -  del Circuit de la Marina Alta. La novetat d'aquest any és que la volta a peu a Gata de Gorgos torna a formar part del mateix, i la de Calp roman. Deu curses en total que han començat el diumenge 9 de març, i es disputarà la última el dissabte 7 juny,  com és habitual, a Benissa. Mes informació a la web de Somesport (calendari de proves).

El que ens vam trobar els corredors a Xàbia en arribar-hi, a banda del característic ambient d'aquestes curses, va ser un matí nubolat i fred (13 ºC una hora abans de l'eixida) que feia dubtar quina roba vestir. Finalment, el Sol va il·luminar eixos minuts previs a l'eixida on ja estem posicionats, preparats i esperant el senyal d'eixida.

La prova va transcórrer per la zona marítima de la localitat. L'eixida i meta estava situada a l'avgda. dels Furs front al Palau d'Esports.